About

 

Hi my name is Hanneke Supply..

And I’m an Illustrator..

Here’s a little video to introduce myself to you!

if you would like to work with me! do not hesitate to contact me!

 

2 thoughts on “About

 1. Fleurette

  Hi Miss Bubbles,

  Hier is je nicht Fleurette. Wat een leuke website en tekeningen. Ik wil je graag helpen en de website delen met een netwerk vol jonge moeders. Verkoop je ook hand gemaakte spullen ik kon er geen foto’s van vinden op de website ? Was leuk om jullie afgelopen weekend gezien te hebben. En wat heb je ons een geweldig cadeau gegeven, ik ben er heel blij mee het is precies mijn smaak.

  liefs Fleurette

  1. missbubbles Post author

   Hi Fleurette, dank voor al je mooie complementen! En wat leuk dat je er zo blij mee bent! er komt nog een pagina met handgemaakte spullen die je dan kan bestellen..
   En als ie der is dan laat ik het je weten 🙂
   liefs missbubbles 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *